Laatste Nieuws


 

 • Twee tutorials tijdens SIGiST te Israel

  Twee tutorials tijdens SIGiST te Israel

  Erik verzorgt twee tutorials tijdens de eerstvolgende SIGiST testconferentie te Tel Aviv (Israel) in maart. De tutorials die worden verzorgt zijn Practical Risk-Based Testing en Requirements Engineering for Testers.

 • Twee nieuwe websites CTQB

  Twee nieuwe websites CTQB

  De Curacao Testing Qualifications Board (CTQB) heeft twee nieuwe websites, www.ctqb.org voor algemene informatie en www.curacaotestevents.org voor het boeken van trainingen en examens.

 • Nieuwe versie ISTQB Foundation proefexamen beschikbaar

  Nieuwe versie ISTQB Foundation proefexamen beschikbaar

  ISTQB heeft een nieuwe versie van het proefexamen gereleased ter voorbereiding op het ISTQB Foundations in Software Testing examen.

 • Tutorial en keynote tijdens STF2018 – Milaan

  Tutorial en keynote tijdens STF2018 – Milaan

  Tijdens het Software Testing Forum 2018 (STF2018) te Milaan (Italië), verzorgt Erik op 12 juni een tutorial over Risk-Based Testing en op 13 juni een keynote met TMMi als onderwerp.

 • twee nieuwe artikelen toegevoegd

  twee nieuwe artikelen toegevoegd

  "TMMi Conquer the World" gepubliceerd in SQ-Magazine en de bijdrage van Erik aan EuroSTAR's "The Little Book of Testing Wisdom" over risk-based testing zijn nu beiden beschikbaar via de pagina Artikelen.

 • Acht TMMi Local Chapters gestart

  Acht TMMi Local Chapters gestart

  Tijdens de TMMi bijeenkomst te Brussel hebben een achttal ISTQB Boards (China, Finland, India, Italië, Zuid-Oost Europa, Hungarije, UK, Frankrijk) een overeenkomst getekend met de TMMi Foundation om te kunnen starten als TMMi Local Chapter.

 • Succesvol tutorial TMMi and Agile tijdens SEETEST2017

  Succesvol tutorial TMMi and Agile tijdens SEETEST2017

  Een uitermate succesvol en druk bezocht (bijna 100 deelnemers) tutorial TMMi and Agile verzorgd tijdens de internationale SEETEST testconferentie te Sofia.

 • ISTQB Agile Tester training geaccrediteerd

  ISTQB Agile Tester training geaccrediteerd

  De training ISTQB Agile Tester - Foundation Level Extension is per heden officieel geaccrediteerd door de Curacao Testing Qualifications Board (CTQB).

 • Keynote presentatie Test Istanbul 2018

  Keynote presentatie Test Istanbul 2018

  Volgend jaar april tijdens de Test Istanbul 2018 conferentie te Turkije verzorgt Erik de keynote met als titel Testing Center of Excellence.

 • Artikel Discount Usability Testing gepubliseerd

  Artikel Discount Usability Testing gepubliseerd

  Het artikel Discount Usability Testing, mede gebaseerd op het gelijknamige tutorial, is gepubliseerd in de laatste uitgave van het vakblad QualityMatters.

 • SCAMPI erkende methode voor TMMi assessments

  SCAMPI erkende methode voor TMMi assessments

  SCAMPI (Standard CMMI Appraisal Method for Process Improvement) is erkend door de TMMi Foundation als een geldige methode om TMMi assessments uit te voeren. Gecertificeerde SCAMPI Lead Appraisers kunnen nu een aanvraag doen om ook geaccrediteerd TMMi (Lead) Assessors te worden.

 • TMMi and Agile V1.0 released

  TMMi and Agile V1.0 released

  Het document TMMi and Agile (V1.0) waarin wordt beschreven hoe TMMi te gebruiken in een Agile context is nu beschikbaar en released door de TMMi Foundation.

 • TMMi and Agile tutorial tijdens SEETEST

  TMMi and Agile tutorial tijdens SEETEST

  Tijdens de SEETEST conferentie in september te Sofia verzorgt Erik het best-presentation award winning tutorial van de WCSQ2017, Test Improvement with TMMi - Also in the Agile era!

 • Cursus Practical Risk-Based Testing tijdens SEETEST

  Cursus Practical Risk-Based Testing tijdens SEETEST

  Voorafgaand aan de SEETEST conferentie te Sofia (Bulgarije) zal erik op 27 september de eendaagse cursus Practical Risk-Based Testing verzorgen, deze cursus is mede gebaseerd op de PRISMA aanpak.

 • Tutorial Usability Testing tijdens Agile Development East (USA)

  Tutorial Usability Testing tijdens Agile Development East (USA)

  Erik verzorgt in november een tutorial met als titel Lean Usability Testing tijdens de Agile Development East conferentie te Orlando (USA).

 • Tutorial Requirements Engineering tijdens Agile Dev East

  Tutorial Requirements Engineering tijdens Agile Dev East

  Erik verzorgt in november een tutorial met als titel Requirements Engineering for  Developers and Testers tijdens de Agile Development East conferentie te Orlando (USA).

 • Erik benoemd tot CEO TMMi Foundation

  Erik benoemd tot CEO TMMi Foundation

  Erik is door de Board of Directors van de TMMi Foundation benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van de TMMi Foundation Management Executive.

 • Erik erelid TESTNET

  Erik erelid TESTNET

  Tijdens de conferentie "20 jaar TESTNET" is Erik benoemd tot erelid van TESTNET. Erik van één van de initiatiefnemers tot de oprichting van TESTNET.

 • Curaçao officieel lid van ISTQB

  Curaçao officieel lid van ISTQB

  Tijdens de algemene vergadering van de ISTQB te Lima (Peru) is Curaçao aangenomen aan nieuw lid. Curaçao is de 58e ISTQB member board. Erik is de eerste voorzitter van de Curaçao Testing Qualifications Board (CTQB).

 • Best Presentation Award WCSQ17

  Best Presentation Award WCSQ17

  Tijdens het World Congress for Software Quality te Lima (Peru) heeft Erik de best presentation award ontvangen voor zijn tutorial "Test Process Improvement with TMMi - also in the Agile era!".