Laatste Nieuws


 

 • Improve Quality Services BV viert 25 jaar!!!

  Improve Quality Services BV viert 25 jaar!!!

  In januari 1998 heb ik Improve Quality Services opgericht, om er vervolgens vele jaren leiding aan te geven. Nu 25 jaar later is Improve, als onderdeel van de ICT groep, nog steeds een toonaangevend kwaliteitsbedrijf binnen de ICT sector. Proficiat directie en medewerkers!!

 • Nieuw TMMi artikel gepubliceerd in Engels en ook Spaans

  Nieuw TMMi artikel gepubliceerd in Engels en ook Spaans

  Een nieuw TMMi artikel is onlangs gepubliceerd, tezamen met Jan Jaap Cannegieter, het artikel heeft als titel "TMMi, the world standard for test process improvement" en is gepubliceerd in  SQS newsflash in zowel het Engels als het Spaans.

 • Nieuwe versie TMMi Professional syllabus en proefexamens

  Nieuwe versie TMMi Professional syllabus en proefexamens

  In lijn met de nieuwe versie van het TMMi model (release 1.3) is ook een nieuwe versie van de TMMi Professional syllabus (versie 2.1) released, tevens zijn de beide proefexamens ge-update en beschikbaar.

 • Nieuwe versie TMMi model released

  Nieuwe versie TMMi model released

  Een nieuwe versie van het TMMi model is released en beschikbaar. De nieuwe versie betreft o.a. alignement met ISTQB terminologie en CMMI v2.0. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de laatste ontwikkelingen t.a.v. van internationale standaards, o.a. ISO 29119.

 • Nieuwe versie ISTQB Glossary beschikbaar

  Nieuwe versie ISTQB Glossary beschikbaar

  Een nieuwe versie van de ISTQB Glossary of Terms used in Software Testing (v3.7) nu beschikbaar en kan worden gedownload. De ISTQB Glossary is ondersteunend aan de verschillende syllabi, onder andere ISTQB Foundations in Software Testing.

 • On-line TMMi Professional cursus voor Curacao en regio

  On-line TMMi Professional cursus voor Curacao en regio

  In februari zal Erik de geaccrediteerd training TMMi Professional verzorgen voor Curaçao en de regio, dit in samenwerking met de Curaçao Testing Qualifications Board (CTQB). De training zal on-line plaatsvinden via zoom.

 • Artikel over de samenhang tussen ISTQB en TMMi

  Artikel over de samenhang tussen ISTQB en TMMi

  Een nieuw artikel is gepubliseerd in SQ Magazine over hoe ISTQB, TMMi en  testautomatisering samenhangen en allen noodzakelijk zijn bij test verbeteren "ISTQB, Test Automation, TMMi or Test Automation, Three pillars for Success: The PPT framework".

 • Sterke toename TMMi certificatie voor organisaties

  Sterke toename TMMi certificatie voor organisaties

  Het aantal TMMi certified organisaties in 2021 liet al een groei zien van bijna 40% t.o.v. 2020. De groei in de eerste drie kwartalen van 2022 is nu uitgekomen zelfs 55%!! Een groot deel van TMMi certified organisaties werkt op basis van een Agile lifecycle.

 • Nieuwe versie TMMi (lead) assessor criteria released

  Nieuwe versie TMMi (lead) assessor criteria released

  Een nieuwe versie van het TMMi Assessor criteria document is beschikbaar, hier zijn  de criteria beschreven voor een TMMi (lead) assessor. De update betreft een aanpassing van de timing van ervaringsuren om geaccrediteerd assessor te blijven.

 • 100% slagingspercentage ISTQB Foundation training

  100% slagingspercentage ISTQB Foundation training

  De laatste ISTQB Foundations in Software Testing training met deelnemers uit Aruba en Curaçao leverde een 100% slagingspercentage op. Alle deelnemers zeer gemotiveerd en hard gewerkt om dit geweldige resultaat te bereiken. Proficiat to all!

 • Keynote at TestFormation 2022 (USA) – nieuwe datum

  Keynote at TestFormation 2022 (USA) – nieuwe datum

  TMMi America organiseert op 3 November (nieuwe datum!) a.s. een virtuale TMMi conferentie met als titel "TestFormation 2022". Verzorg de keynote met als onderwerp "Improve your testing with TMMi". Meer informatie op https://lnkd.in/gH6jXEWX.

 • Keynote and workshop tijdens Testing Portugal

  Keynote and workshop tijdens Testing Portugal

  Verzorg tijdens Testing Portugal te Lissabon op 21 en 22 november 2022, een TMMi gebaseerd tutorial "Improve your testing with TMMi" en een keynote met als titel "Building on Success - Beyound the Obvious".

 • 100% Slagingspercentage TMMi Professional cursus

  100% Slagingspercentage TMMi Professional cursus

  De meeste recente training TMMi Professional gegeven door Erik, met deelnemers uit Suriname, Curaçao en St. Maarten, leverde een 100% slagingspercentage op. Deelnemers met een hoge motivatie om hun testproces te verbeteren. Allemaal van harte proficiat!

 • Keynote spreker tijdens TestIstanbul

  Keynote spreker tijdens TestIstanbul

  Verzorg een TMMi-gebaseerde keynote presentatie tijdens de 13th internationale TestIstanbul conferentie die plaats vindt op 6 en 7 oktober. De titel van de keynote is "Improve Your Testing and Achieve Business Value With TMMi".

 • Cursus ISTQB Foundations op Curacao

  Cursus ISTQB Foundations op Curacao

  In januari zal Erik wederom de geaccrediteerde training ISTQB Foundations verzorgen in Curaçao, dit in samenwerking met de Curaçao Testing Qualifications Board (CTQB). De training zal deels on-line via zoom en deels in-person plaatsvinden.

 • Gratis CTQB introductietraining TMMi

  Gratis CTQB introductietraining TMMi

  De Curacao Testing Qualifications Board organiseert 4 oktober een gratis introductietraining Test Maturity Model integration (TMMi). De training zal on-line plaatsvinden, dus ook vanaf andere (ei)landen kan men hieraan deel te nemen.

 • Keynote en tutorial spreker tijdens SoftecAsia 2022

  Keynote en tutorial spreker tijdens SoftecAsia 2022

  Verzorg een keynote en een TMMi tutorial tijdens SoftecAsia 2022 (KL, Maleisië) met als interessant thema "Testing for Business Survival. De keynote heeft als titel "Managing the Test Organisation - How to improve, provide business value and survive".

 • Herbenoemd als lid van NTTB bondsraad

  Herbenoemd als lid van NTTB bondsraad

  Herbenoemd als lid van de bondsraad van de Nederlandse Tafel Tennis Bond (NTTB) voor de functiezetel marketing en communicatie. Op deze wijze een (kleine) bijdrage aan de ontwikkeling van tafeltennis in Nederland.

 • TMMi Professional training in Turkije

  TMMi Professional training in Turkije

  Verzorg een TMMi Professional training, in samenwerking met de Turkse Testing Board, op 2-3-4 november 2022! Je verkrijgt een gedegen kennis van het TMMi model en leert hoe TMMi toe te passen en te gebruiken in een Agile context. https://lnkd.in/eTiM62CB

 • De Kleine TMMi nu ook beschikbaar in het Spaans

  De Kleine TMMi nu ook beschikbaar in het Spaans

  De kleine TMMi, geschreven tezamen met Jan Jaap Cannegieter, is nu ook beschikbaar in het Spaans: Pequeño TMMi – Mejora del Proceso de Prueba; Guiada por Objectivos. (paperback en e-book). Eerder ook verschenen in het Engels en het Chinees.