Laatste Nieuws


 

 • 100% Slagingspercentage TMMi Professional cursus

  100% Slagingspercentage TMMi Professional cursus

  De meeste recente training TMMi Professional gegeven door Erik, met deelnemers uit Suriname, Curaçao en St. Maarten, leverde een 100% slagingspercentage op. Deelnemers met een hoge motivatie om hun testproces te verbeteren. Allemaal van harte proficiat!

 • Keynote at TestFormation 2022 (USA)

  Keynote at TestFormation 2022 (USA)

  TMMi America organiseert op 15 September a.s. een virtuale TMMi conferentie met als titel "TestFormation 2022". Verzorg de openingskeynote met als onderwerp "Improve your testing with TMMi". Meer informatie op https://lnkd.in/gH6jXEWX.

 • Keynote spreker tijdens TestIstanbul

  Keynote spreker tijdens TestIstanbul

  Verzorg een TMMi-gebaseerde keynote presentatie tijdens de 13th internationale TestIstanbul conferentie die plaats vindt op 6 en 7 oktober. De titel van de keynote is "Improve Your Testing and Achieve Business Value With TMMi".

 • Cursus ISTQB Foundations op Curacao

  Cursus ISTQB Foundations op Curacao

  In januari zal Erik wederom de geaccrediteerde training ISTQB Foundations verzorgen in Curaçao, dit in samenwerking met de Curaçao Testing Qualifications Board (CTQB). De training zal deels on-line via zoom en deels in-person plaatsvinden.

 • On-line TMMi Professional cursus voor Curacao

  On-line TMMi Professional cursus voor Curacao

  In november zal Erik de geaccrediteerd training TMMi Professional verzorgen voor Curaçao en de regio, dit in samenwerking met de Curaçao Testing Qualifications Board (CTQB). De training zal on-line plaatsvinden via zoom.

 • Gratis CTQB introductietraining TMMi

  Gratis CTQB introductietraining TMMi

  De Curacao Testing Qualifications Board organiseert 4 oktober een gratis introductietraining Test Maturity Model integration (TMMi). De training zal on-line plaatsvinden, dus ook vanaf andere (ei)landen kan men hieraan deel te nemen.

 • Keynote en tutorial spreker tijdens SoftecAsia 2022

  Keynote en tutorial spreker tijdens SoftecAsia 2022

  Verzorg een keynote en een TMMi tutorial tijdens SoftecAsia 2022 (KL, Maleisië) met als interessant thema "Testing for Business Survival. De keynote heeft als titel "Managing the Test Organisation - How to improve, provide business value and survive".

 • Herbenoemd als lid van NTTB bondsraad

  Herbenoemd als lid van NTTB bondsraad

  Herbenoemd als lid van de bondsraad van de Nederlandse Tafel Tennis Bond (NTTB) voor de functiezetel marketing en communicatie. Op deze wijze een (kleine) bijdrage aan de ontwikkeling van tafeltennis in Nederland.

 • TMMi Professional training in Turkije

  TMMi Professional training in Turkije

  Verzorg een TMMi Professional training, in samenwerking met de Turkse Testing Board, op 2-3-4 november 2022! Je verkrijgt een gedegen kennis van het TMMi model en leert hoe TMMi toe te passen en te gebruiken in een Agile context. https://lnkd.in/eTiM62CB

 • De Kleine TMMi nu ook beschikbaar in het Spaans

  De Kleine TMMi nu ook beschikbaar in het Spaans

  De kleine TMMi, geschreven tezamen met Jan Jaap Cannegieter, is nu ook beschikbaar in het Spaans: Pequeño TMMi – Mejora del Proceso de Prueba; Guiada por Objectivos. (paperback en e-book). Eerder ook verschenen in het Engels en het Chinees.

 • 2e plaats NK Veteranen dubbel

  2e plaats NK Veteranen dubbel

  Een tweede plaats behaald tijdens het NK Veteranen 2022 (gehouden te Schiedam) in Dubbelspel tezamen met Iwan Wijnen (TTV Bergeyk). Na een zware overwinning in halve finale, helaas de finale nipt verloren met 2-3.

 • Keynote spreker tijdens FAMECSE conferentie in Egypte

  Keynote spreker tijdens FAMECSE conferentie in Egypte

  Keynote spreker op met als titel “Building on Success - Beyound the Obvious” tijdens de FAMECE conferentie gericht op software engineering in Africa en het Midden-Oosten. De conferentie vindt plaats op 7 en 8 juni..

 • keynote spreker tijdens Nigeriaanse workshop

  keynote spreker tijdens Nigeriaanse workshop

  Keynote spreker met als titel “Benefits of Adopting TMMi for the Nigerian Digital Economy” tijdens de workshop “The Role of Software Testing in Nigeria’s Digital Economy” georganiseerd door de Nigerian Software Testing Qualifications Board (NGSTQB).

 • Artikel over TMMi motivaties en voordelen gepubliseerd

  Artikel over TMMi motivaties en voordelen gepubliseerd

  Artikel Motivations for and Benefits of Adopting the Test Maturity Model integration (TMMi), geschreven tesamen met Vahid Garousi en Michael Felderer, gepubliseerd in Software Quality – The Next Big Thing in Software Engineering and Quality, Springer Publishing

 • Artikel over Agile kwaliteit in QualityMatters

  Artikel over Agile kwaliteit in QualityMatters

  In de zojuist verschenen uitgave van QualityMatters, is mijn artikel "What is Agile Quality? publiseerd. Wat bedoelen we eigenlijk met Agile kwaliteit, laten we dit concreet maken, verwachting managen en trachten product kwaliteit voordelen te behalen.

 • TMMi artikel in IEEE Software

  TMMi artikel in IEEE Software

  "Test Maturity Model Integration: Trends of Worldwide Test Maturity and Certifications" geschreven tesamen met Vahid Garousi (Unversiteit van Belfast). is gepubliseerd in IEEE Software in de uitgave van Maart-April 2022.

 • Lid van de programma commissie SEETEST2022

  Lid van de programma commissie SEETEST2022

  Erik is lid van de programma commissie van SEETEST 2022, deze hybride testconferentie vindt plaats te Sofia (Bulgarije) op 28 en 29 september 2021. Een sterk aanbevolen conference met goede tutorials en sprekers van hoge kwaliteit.

 • TMMi Blog by Nelson Hall

  TMMi Blog by Nelson Hall

  "We recently talked to ErikvVeenendaal the head of the TMMiFoundation, which promotes the TMMi QA process improvement methodologies. Dominique Raviart summarises key insights from the discussion in a new NelsonHall blog post."

 • TMMi webinar voor Canadees TMMi Local Chapter

  TMMi webinar voor Canadees TMMi Local Chapter

  Verzorg op 22 februari een webinar voor de Canadian TMMi Local Chapter, georganiseerd in samenwerking met iSQI. In het webinar komen het TMMi model, hoe TMMi te gebruiken in een Agile context, TMMi assessments en het TMMi user survey aan bod.

 • Aanzienlijke toename TMMi certificatie voor organisaties

  Aanzienlijke toename TMMi certificatie voor organisaties

  Het aantal TMMi certified organisaties in 2021 liet een groei zien van bijna 40% t.o.v. 2020. De populariteit van TMMi lijkt snel toe te nemen, met name in Azië en delen van Europa. Een groot deel van TMMi certified organisaties werkt op basis van een Agile lifecycle.